Home Beelden blog Wilco Galeries in Parijs: schilderijen

Galeries in Parijs: schilderijen

door Wilco
Wilco
wilco has not set their biography yet
Gebruiker is momenteel offline
op jan 03 in Beeldenblog 0 reacties

 door gastblogger Margo van Vegchel - www.ateliervanvegchel.nl

Een uitnodiging voor gratis logeeradres in Parijs kon ik natuurlijk niet afslaan. Het kwam ook erg goed uit, ik was wel toe aan wat creatieve inspiratie in de grijze decembermaand. Aldus vertrok ik met de bus naar Parijs om een week door de stad en de musea te flaneren en inspiratie te 'tanken'.

Het Louvre, D' Orsay, Parijs heeft meerdere grote statige musea, maar er zijn ook vele kleine meer intieme museumplekjes. Nadeel van veel van deze musea is dat je er vooral bekend werk vindt en er niet mag fotograferen.

Om nieuw en modern werk te zien ging ik naar de Place des Vosges. Het ligt in de wijk Le Marais, een kleine levendige wijk met trendy restaurants, winkels én kunstgaleries. Het Place des Vosges is een mooi parkje omgeven door statige, historische gebouwen. Onder hun prachtige arcadebogen vind je vele galeries.

Hieronder een bonte verzameling van werk dat ik tegenkwam. Meestal mocht ik binnen wel fotograferen, maar de foto's van de etalages buiten zijn door de spiegeling van de ruiten het leukst. Aanschouw en geniet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Niet getagged

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast maandag, 27 maart 2023